Telefon:
0730 093 421

TRANSPORTURI AGABARITICE

Transporturile agabaritice se efectueaza pentru obiecte care depasesc greutatea si/sau dimensiunile (lungime, latime, inaltime) standard autorizate pentru traficul rutier de marfuri. Serviciile logistice pentru transporturile agabaritice includ studii de traseu, obtinerea autorzatiilor speciale de transport, asistenta tehnica de specialitate la incarcarea/descararea marfii pe trailer si escorte transporturi agabaritice autorizate.

 

Compania Maxi Agabaritice furnizeaza servicii complete de transport agabaritic, astfel incat marfa sau utilajele de constructie sau agricole ale dumneavoastra sa ajunga in conditii de maxima siguranta la destinatie. Tratam fiecare transport cu seriozitate si profesionalism, oferind cele mai bune solutii logistice. Alegem cele mai bune rute nationale sau europene pentru ca transportul sa se finalizeze in timp util.

 

Transportul marfurilor agabaritice necesita un grad ridicat de seriozitate si precizie. Personalul nostru calificat, precum si performanta utilajelor de transport de ultima generatie, garanteaza o buna desfasurare a activitatii, de la preluarea, incarcarea si ancorarea marfurilor pe platforma, pana la livrarea acestora la termenul si locatia prestabilite. Stim in orice moment unde se afla fiecare vehicul din flota noastra si cati kilometri mai are de parcurs pana la atingerea obiectivului, fiecare camion fiind dotat cu sistem de supraveghere GPS.

 

Compania clujeana de transport agabaritic Maxi Agabaritice ofera solutii de transport de marfuri agabaritice cu urmatoarele dimensiuni maxime:

- lungime: 32 m

- latime: orice latime transportabila

- inaltime: pana la 5 m, de la 5 m in sus se pot efectua transporturi, dar in regim special 

- greutate: 45 tone.

 

Avem capacitatea de a transporta:

- prefabricate

- grinzi de beton de pana la 30 m lungime

- utilaje agricole: combine, tractoare, semanatori, pluguri, aparate de irigat, cultivatoare, pulverizatoare etc.

- utilaje de constructii: excavatoare, compresoare, compactoare, vibrocompactoare, stivuitoare, buldozere, vole etc.  

La Maxi Agabaritice efectuam investitii continue astfel incat serviciile oferite sa indeplineasca cele mai exigente cereri ale clientilor nostri. In scopul oferirii de solutii de transport agabaritic pentru marfuri cu o greutate mai mare de 45 de tone, ne propunem marirea parcului auto prin achizitionarea unui trailer cu 6 axe cu o capacitate de transport de pana la 60 de tone si a altor utilaje de transport cu o capacitate de pana la 100 de tone.